[Cultura en la UA]
 [RECOMANEM]
Conferencias Extensión Universitaria

 Coral.UA

La Coral de la UA obri una nova convocatòria d'admissió per a aquest curs 2015-2016.

Sota la direcció musical d'Ángel Lluís Ferrando Morales, la Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i gaudir amb el cant. Entre els seus objectius primordials està el formar als seus integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a nivell musical, social i cultural, així com participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la universitat. A més d'açò, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, així com la participació en certàmens nacionals i europeus.

Qui pot formar part de la Coral de la UA?

Alumnes i exalumnes de la Universitat d'Alacant, personal d'administració i serveis, i professorat de la UA. Hi haurà places limitades per a interessats que no pertanyen als col·lectius esmentats.

Què ofereix la Coral Universitària?

  • Crèdits de lliure elecció. Crèdits ECTS.
  • Formació pedagògica i musical.
  • Possibilitat d'eixides i trobades.

Què fem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

Durant els assajos s'aprèn tècnica i expressió vocal, respiració, articulació, vocalització, entonació i expressió corporal.

Què cantem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

El repertori de la Coral aconsegueix des de la polifonia dels segles XV i XVI fins a l'actualitat.

Els assajos de la Coral de la Universitat d'Alacant tenen lloc els dimecres, de 18 a 21 hores, en el campus de Sant Vicent del Raspeig, en la Sala Salvador Allèn del Punt d'Informació Cultural.

Tota la informació relativa a la coral, la possibilitat de formar part encara que hagen finalitzat les audicions, etc., es pot consultar en aquesta pàgina o en el Punt d'Informació Cultural (Ximo Quílez).

També podeu telefonar al 965 90 97 22 o enviar un correu electrònic a aula.musica@ua.es

La convocatòria de les proves d'accés per a aquest curs es poden consultar i completar en l'enllaç que trobareu més a baix.

 Recomanem

ELUA
Copyright © Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Universitat d'Alacant. Tots els drets reservats.
Carretera Sant Vicent del Raspeig s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3725 - Fax 96 590 9649.
Nota legal - Contacte