[Cultura en la UA]
 [RECOMANEM]
Conferencias Extensión Universitaria

 Coral.UA

Sota la direcció musical de Ramón Jover, la Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la Universitat d'Alacant ofereix un repertori popular i contemporani, amb la interpretació de músiques i cançons que són, en definitiva, un viatge a nombrosos llocs, estils, atmosferes i sensacions, per a transportar a qui escolta a espais sonors rics en suggeriments. Les cançons a cappella es converteixen, en aquesta formació, en l'eix central d'un grup que es caracteritza per l'entusiasme i la seua passió per la música vocal, a més de la seua vocació intergeneracional i integradora que incorpora tots els sectors de la comunitat universitària (alumnes, PAS, PDI...).

La Coral Universitària ofereix una formació musical i pedagògica reconeguda amb dos crèdits de lliure elecció curricular, a més de la possibilitat d'eixides i trobades corals. Una de les seues fites ha sigut la participació, el juny del 2013, en el certamen internacional de cors universitaris, Universitat Cantat, que es va celebrar a Poznan (Polònia).

Els requisits per a formar part de la Coral de la Universitat d'Alacant són dos: pertànyer a la comunitat universitària i residir a la Comunitat Valenciana.

La direcció musical de la Coral Universitària és a càrrec de Ramón Jover.

Els assajos de la Coral de la Universitat d'Alacant tenen lloc els dimecres, de 20 a 22 hores, i voluntariament els dissabtes de matí, al campus de Sant Vicent del Raspeig, a la Sala Salvador Allende del Punt d'Informació Cultural i al MUA els dissabtes.

Tota la informació relativa a la coral, la possibilitat de formar-ne part encara que hagen finalitzat les audicions, etc., es pot consultar en aquesta pàgina o en el Punt d'Informació Cultural (Ximo Quílez).

També podeu telefonar al 965 90 97 22 o enviar un correu electrònic a aula.musica@ua.es

La convocatòria de les proves d'accés per a aquest curs es poden consultar i completar en l'enllaç que trobareu més avall.

 Recomanem

ELUA
Copyright © Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Universitat d'Alacant. Tots els drets reservats.
Carretera Sant Vicent del Raspeig s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3725 - Fax 96 590 9649.
Nota legal - Contacte