[Cultura en la UA]
 [RECOMANEM]
Conferencias Extensión Universitaria

 Coral.UA

La Coral de la UA obri una nova convocatòria d'admissió per a aquest segon quadrimestre del curs 2014-2015. Les persones interessades han d'escriure un correu a aula.musica@ua.es abans del 9 de febrer de 2015.

Amb la direcció musical de Ramón Jover, la Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i disfutar amb el cant. Entre els seus objectius primordials està el formar als seus integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a nivell musical, social i cultural, així com participar i col · laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des la universitat. A banda d'això, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, així com la participació en certàmens nacionals i europeus.

La direcció musical recau en Ramon Jover, Professor Superior de Direcció de Cors, Orquestra, Composició i Orquestració, amb una extensa trajectòria en la direcció de diversos grups i composició.

Qui pot formar part de la Coral de la UA?
Alumnes i exalumnes de la Universitat d'Alacant, personal d'administració i serveis, i professorat de la UA. No cal formació musical prèvia, únicament la voluntat de divertir-se cantant en grup, aprendre, i adquirir una educació coral bàsica. Hi haurà places per a interessats que no pertanyen als col·lectius esmentats.

Què oferix la Coral Universitària?

  • - Crèdits de lliure elecció. Crèdits ECTS.
  • - Formació pedagògica i musical.
  • - Possibilitat d'eixides i encontres.

Què fem a la Coral de la Universitat d'Alacant?
Durant els assajos s'aprèn tècnica i expressió vocal, respiració, articulació, vocalització, entonació i expressió corporal. Aquest curs la reconeguda soprano Ana María Sánchez impartirà un taller sobre tècnica de cant coral. A més es realitzarà un curs d'elements bàsics del llenguatge musical.

Què cantem a la Coral de la Universitat d'Alacant?
El repertori de la Coral abasta des de la polifonia dels segles XV i XVI fins a l'actualitat. Tota la interpretació és "a capella", la qual cosa, d'una banda augmenta la dificultat en la interpretació, però, d'altra banda, ens permet gaudir de tota la bellesa de l'afinació natural de la veu.

Tota la informació relativa a la coral, la possibilitat de formar-ne part encara que hagen finalitzat les audicions, etc., es pot consultar en aquesta pàgina o en el Punt d'Informació Cultural (Ximo Quílez).

També podeu telefonar al 965 90 97 22 o enviar un correu electrònic a aula.musica@ua.es

La convocatòria de les proves d'accés per a aquest curs es poden consultar i completar en l'enllaç que trobareu més avall.

  • Sol·licituds fins al 24 de setembre de 2014
  • Proves: 29 i 30 de setembre a partir de les 10:00h i l'1 i 8 d'octubre a partir de les 19:00h
  • Solicitud d'inscripció

 Recomanem

ELUA
Copyright © Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Universitat d'Alacant. Tots els drets reservats.
Carretera Sant Vicent del Raspeig s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3725 - Fax 96 590 9649.
Nota legal - Contacte